150 gr de salata iceberg (un pat de salata)
150 gr de piept de pui
100 gr de faina in care se pune 1 lingurita de boia iute
1-2 oua, 2 cepe rosii, 1 castravete potrivit
100 gr de rosii
Carnea se taie in fasii subtiri, separat se bat oualele cu faina, laptele si untul se pun pe foc si se lasa sa scada cand s-a ingrosat se pune si cascavalul, rezulta un sos bechamel prin care se trec bucatile de pui si se pun la prajit in unt la foc potrivit.
Se scot bucatile de pui se pun pe servet absorbant pentru a se scurge surplusul de ulei.
Separat se taie cubulete micii : rosiile, ardeii , castravetele si o ceapa rosie.
Se trece la aranjarea salatei, se face un pat de salata iceberg se adauga legumele se pune dressing se pun bucatile de pui, porumbul, se pun 3-4 chipsuri si se mai adauga dressing si se serveste.
Pentru design se taie rondele cealalta ceapa rosie si se aseaza pe marginea farfuriei iar in mijloc se pune o boaba de porumb si se mai poate decora cu o ridichie.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna,
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii