Intr-un bol, amesteca sosul picant cu fasiile de carne si frunzele de busuioc rupte. Adauga sare si piper si lasa sa stea deoparte. Incinge uleiul intr-un vas larg neaderent si prajeste carnea, amestecand incontinuu timp de 5 minute, pana cand se patrunde si se rumeneste bine. Imparte in 4 boluri de servit frunzele de salata, ansoa, feliile de avocado si crutoanele. Asaza deasupra carnea rumenita si toarna vinegreta.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii