Salata picanta cu creson si fasole pastai

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 150 grame de fasole pastai galbena
  • - 6 ciuperci
  • - 250 grame de creson
  • - 2 castraveti
  • - 2 rosii
  • - un ardei iute
  • - 150 grame sunca de pui
  • - 100 grame branza de bivolita
  • - knorr dressing ardei si verdeturi

Mod de preparare

Fasolea galbena se fierbe in apa cu sare

Cresonul se taie fasii

Ciupercile se curata, se spala, se calesc putin in ulei, dupa care se inabusa

Castravetii si rosiile se curata, se spala si se taie feliute,

Sunca de pui se taie cubulete.

Branza de bivolita se da pe razatoarea mare.

Ardeiul iute se taie rondele.

Toate acestea se asaza intr-o salatiera si se asezoneaza cu knorr dressing ardei si verdeturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise