Salata "Papadia"

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie pesmeti cu gust de ciuperci (ori dupa gust)
  • 1 cutie sardele afumate, de scurs uleiul, de faramitat cu furculita
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi, de curatit si de de sfirimat in usturoinita(nu stiu cum se numeste corect)
  • Maioneza merge cam jumate de cutiuta(250ml)

Mod de preparare

Legumele se fierb, se curata si se dau prin razatoare mare in diferite boluri.Ouale se fierb si se separa albusul de galbenus, si se trec prin razatoare in boluri diferite, albusul tocat buc. mari, galbenusul maruntel. Asezam in salatiera in urmatoarea ordine, ungem bine cu maioneza dupa fiecare strat:

Pesmetii, sardelele afumate, cartoful, morcovul, albusul, usturoiul, galbenusul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise