Legumele se fierb, se curata si se dau prin razatoare mare in diferite boluri.Ouale se fierb si se separa albusul de galbenus, si se trec prin razatoare in boluri diferite, albusul tocat buc. mari, galbenusul maruntel. Asezam in salatiera in urmatoarea ordine, ungem bine cu maioneza dupa fiecare strat:
Pesmetii, sardelele afumate, cartoful, morcovul, albusul, usturoiul, galbenusul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii