Salata se curata, spala si se taie potrivit, rosiile, portocala si ardeii se taie in cubulete, casTreavetii se taie in bare, ceapa julien. Se adauga maslinele. Este o salata in care se adauga trei tipuri de branzeturi: gorgonzolla, mozarella se rup bucati si se adauga se adauga si parmezanul.
Se adauga dressing-ul inainte de servire cu maximum 30 de minute.
Pofta Buna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii