1. Se fierb ouale tari si se pun apoi in apa rece.
2. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se adauga intr-un bol de salata.
3. Se curata ceapa si se taie solzisori. Se toaca ceapa verde.
4. Se curata castravetele si se adauga si el in bol si rosiile taiate marunt.
5. Se adauga maslinele si ouale taiate sferturi.
6. La final se adauga patrunjelul tocat, sare, piper, uleiul de masline si otetul de mere.
7. Se amesteca totul cu grija si se da la rece pentru
2-3 ore.
8. Se serveste ca aperitiv cu patrunjel verde deasupra.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii