Cartofii si morcovii curatati si spalati se fierb in apa cu sare.Castravetii,morcovii si cartofii se taie in cubulete putin mai mari decat la salata de boeuf.Gogosarii si albusurile de la ouale fierte se taie fideluta,iar pestele se curata si se taie in cubulete.Se pun toate ingredientele intr-un castron,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se amesteca cu maioneza preparata din 2 galbenusuri fierte,2 crude,ulei si zeama de lamaie.Se da la rece si se serveste dupa cca o ora.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii