1. Se spala cartofii si se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se lasati la racit, apoi se curata de coaja si se tau cuburi.
2. Se fierb ouale, in apa cu sare, pt. a nu crapa. Castravetii se taie in cuburi. Se curata ceapa, si se taie julien (rotund). Patrunjelul se taie f. marunt.
3. Intr-un castron, amestecati cartofii, ceapa, castravetii si ouale fierte si taiate rondele.
4. Condimentati cu sare si piper. Stropiti cu otet si ulei, dupa gust, si presarati cu patrunjel.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii