Se fierb cartofii in coaja,dupa ce s-au fiert se scot si se lasa sa se raceasca. Apoi se taie in cubulete.
Intre timp,se fierb si morcovii cu pieptul de pui,iar separat se fierb ouale.
Se taie totul in cuburi,la fel si castravetii murati.
Se amesteca maioneza cu mustarul si sucul de lamaie sau lime.
Se amesteca usor toate ingredientele si se orneaza cu masline si felii de rosii.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii