Telina si morcovul curatate se dau pe razatoarea mica.
Rosia , castravetele si ardeiul se taie felii subtiri.
Salata spalata si stearsa se rupe bucatele cu mana.
Oul fiert tare se curata si se taie cubulete.
Conserva de ton se scurge de uleiul de pe ea, apoi se marunteste.
Se amesteca toate legumele si pestele ,se asezoneaza si se poate servi ca atare sau cu un iaurt amestecat in legume.
O mancare usoara dar foarte sanatoasa.
Pofta mare !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii