Primul strat:.Salata verde se spala si se rupe in bucati.1/2 din salata se presara pe fundul unui bol de sticla.Se taie rondele ouale fierte si jumatate din ele se aseaza de jur -imprejurul bolului.
Al 2-lea strat:.Carnea de pui se taie julien ,se amesteca cu 1 lingura de maioneza si se pune peste salata verde.
Al 3-lea strat:ceapa taiata rondele, sarata si piperata ,se amesteca cu ciupercile si 2 linguri de maioneza si se pune peste carne.Restul de rondele de oua se pun pe marginea bolului.
Al 4-lea strat:mazarea verde, scursa din conserva ,(1/2 din cantitate) , se amesteca cu branza rasa si cu 2 linguri de maioneza.
Al 5-lea strat:prazul taiat rondele se amesteca cu maioneza si se aseaza peste mazare.
Al 6-lea strat:salata verde ramasa se amesteca cu restul de mazare verde, ardei rosu taiat julien si maioneza.
Pana la servire, salata se tine la rece.Se poate servi cu friptura, carnat fript sau fiert, snitele sau ca salata de sine statatoare.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii