Salata mexicana cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400grame file de pui
  • un morcov
  • 200grame fasole verde
  • 150grame mazare
  • 100 grame boabe de porumb
  • 100grame fasole boabe
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • marar.

Mod de preparare

Se spala boabele de fasole si se pun la fiert.Dupa primul clocot se arunca apa si se pune fasolea iarasi la fiert in apa rece,in care se adauga sare.

Morcovul taiat cubulete,fasoalea verde si mazarea se calesc usor intr-un vas cu ulei incins.Se adauga si carnea de pui taiata fasii si se continua calirea.Dupa cateva minute se adauga boabele de porumb,putina apa,putina sare,piper si boia,apoi se acopera cu un capac si se lasa in continuare pe foc si se mai lasa cateva minute sa fiarba la foc mic.SFAT:Se serveste cu marar tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise