Se spala boabele de fasole si se pun la fiert.Dupa primul clocot se arunca apa si se pune fasolea iarasi la fiert in apa rece,in care se adauga sare.
Morcovul taiat cubulete,fasoalea verde si mazarea se calesc usor intr-un vas cu ulei incins.Se adauga si carnea de pui taiata fasii si se continua calirea.Dupa cateva minute se adauga boabele de porumb,putina apa,putina sare,piper si boia,apoi se acopera cu un capac si se lasa in continuare pe foc si se mai lasa cateva minute sa fiarba la foc mic.SFAT:Se serveste cu marar tocat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii