Fierbem cartofii in apa cu sare, pana intra furculita cu usurinta, aproximativ 15-20min.Cand sunt fierti, ii scurgem bine de apa si ii transferam intr-un castron. Ii lasam sa se raceasca.
Intre timp facem dressing-ul. Combinam: maioneza, mustarul, smantana si sucul de lamaie intr-un castronel si le amestecam bine.Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Taiem marunt ardelul rosu sau galben (eu am folosit ardel galben), ceapa verde si ardelul iute, pe care le adaugam la cartofii fierti si raciti.
Adaugam si dressing-ul si amestecam totul impreuna cu o spatula.
Se orneaza cu chives taiate marunt sau cozi de ceapa verde.
Pofta buna.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii