Se spala legumele bine, se taie cubulete intr-un castron, branzica si muschiul se taie si ele cubulete si se adauga peste legume.Cat timp pregatiti legumele, branzica si muschiul, oualele le puneti la fiert (sa fie tari).
Se asezoneaza salata cu sare, piper, ulei si otet dupa gust (eu am folosit ulei de masline si otet balsamic ) si se amesteca. La final curatam ouale, le taiem in 4 si le asezam peste salata. :)
- Merge foarte bine la micul dejun sau la cina. :)
- Daca va place mai puteti adauga porumb fiert si masline, este la fel de delicios. :)
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii