Cartofii se pun la fiert, si se lasa cam 25 de minute sa fie fierti dar sa nu se sfarme dupa care se taie in cubulete potrivute, se taie ceapa rosie pestisori, se taie ardeiul in cubulete potrivite, salata se taie mediu, rosiile cherry se taie in jumatate, se taie maslinele rondele. Se pun toate ingredientele si se amesteca, rosiile se pun la sfarsit. Se adauga tot la sfarsit si semintele de rodie.
Dressingul este format din: 1 iaurt, 1 lingurita de mustar boabe frantuzesc, 2 linguri de ulei de masline, 4 linguri de otet de orez.
Se condimenteaza cu sare si se amesteca toate ingredientele la sfarsit se adauga si pachetelul de Knorr mediteranean.
Pofta buna
Aceasta reteta este dedicata prietenei mele iuliana Barbu
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii