Se taie conservele de peste si se scurg de ulei, se taie cutiile de fasole rosie si se scurg de zeama in care au stat boabele se spala foarte bine.
Se toaca varza, se curata castravetii de coaja si se taie rondele, se spala, curata si se taie ceapa verde. Se trce la amestecarea ingredientelor, ultimele se pun boabele de fasole sa nu se sparga si pestele.
Se asezoneaza cu ulei si otet precum sis are si piper dupa gust si un pliculet Knorr mediteranean.
O reteta simpla si usor de pregatit, pentru noi la serviciu este mancarea ideala.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii