Salata italieneasca cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de spanac proaspat
  • 1 ceapa verde taiata marunt
  • 1 ou fiert tare taiat cubulete
  • 18 g bacon prajit, racit si taiat marunt
  • 45 ml sos de salata
  • 10 g branza parmezan data pe razatoare

Mod de preparare

Intr-un bol mare de salata puneti sapanacul, ceapa, oul si baconul.

Intr-un vas rezistent la microunde incalziti sosul de salata la temperatura ridicata timp de 30-45 de secunde, apoi turnati-l peste salata si amestecati bine, apoi asezonati cu parmezan si serviti imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise