Se fierb pastele in apa cu sare.
Se fierb pastele in apa cu sare. Intre timp, se taie feliute sau julien, sunca presata, maslinele si ardeiul capia. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa si se pune peste ele amestecul de sunca presata, masline si ardei. Adaugam apoi maioneza si zeama de la jumatate de lamaie, sare si piper dupa gust. Cealalta jumatate de lamaie se taie felii si se asaza peste salata obtinuta. Se da totul la frigider pentru 2 ore. A se consuma rece.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii