salata italiana.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Sunca 350 g
  • salam uscat 350 g
  • castraveti in otet 200 g
  • gogosari in otet100 g
  • mazare 350 g
  • mere 800 g
  • maioneza 750 g
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Sunca, salamul, castravetii si gogosarii se taie cubulete, merele se curata si se taie cubulete.

Se adauga mazarea scursa bine, se amesteca cu maioneza si se potriveste gustul cu piper si sare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise