Se pune apa la foc cu sare si un pic de otet de orez cand fierbe apa se adauga pastele care se vor fierbe in conformitate cu indicatiile de pe pachet, dupa care se scot, se scurg si se lasa in asteptare. Se taie ceapa julien, se taie si salata verde marunt. Se trece la montarea salatei noastre, se dezoseaza pestele, se adauga ceapa taiata julien peste, se adauga salata verde si porumbul. Se amesteca dupa care se adauga pastele, se sareaza si pipereaza, se adauga si rosiile taiate in jumatati sau sferturi.
Se face un dressing sssdin ulei de masline si acetto balsamico care se amesteca bine si se va adauiga peste salata noastra.
Putem sa facem si un sos din fructele de kiwi, care se taie in bucati mai mici si se vor blenda iar sosul rezultat se va strecura printr-o sita foarte fina. Se poate atat decora cu acest dressing cat si servi.
Pofta Buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii