Se face sosul de vinegreta cu ingredientele aromatice. Frunzele de menta, oregano si patrunjel se rup de pe tulpinita si se toaca mare. Intr-un castronel se amesteca otetul cu sarea si piperul, se toarna treptat uleiul de masline, batand continuu pana se obtine un sos gros. Se adauga plantele aromatice tocate si se bate iar sosul. Se gusta de sare si piper;
Se taie rosiile felioare, castravetii se curata de coaja si se taie rondele;
Se scoate coada ardeilor cu un cutit ascutit, se inlatura semintele si se taie ardeii in doua, fiecare jumate se taie in 4 fasii pe lungime;
Se curata ceapa si se taie rondele, care se desfac apoi cu degetele;
Se taie branza feta in felii groase de 1 cm, se pun una peste alta si se taie cubulete;
Se adauga peste branza, rosiile, ardeiul, castravetii, ceapa, dressingul knorr grecesc si sosul de vinegreta batut bine;
Se amesteca totul cu doua linguri, se adauga maslinele, se gusta de sare si piper.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii