Aceasta salata o vesti putea savura in orice restaurant din Grecia. Este foarte simpla, dae extrem de savuroasa. Reteta este cea originala.
Pregatiti salata direct in farfurii. Nu amestecati!
Taiati si puneti in farfurie ingredientele in urmatarea ordine: salata verde, taiata fasii; rosiile taiate mare, catravetii taiati mare, ardeiul felii subtiri, ceapa felii si desfacuta in rondele, maslinele intregi, branza taiata felii dreptunghiulare. Pe fiecare felie de branza puneti mult oregano, iar apoi ulei de masline.
Este foarte important sa nu adaugati sau sa scoateti nimic, si sa nu folositi alt fel de branza; uleiul de masline este obligatoriu, el da gustul specifi salatei, alaturi de oregano!
Savurati cu placere!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii