Carnea de vitel se pune intr-o marinata, formata din: 1 ceapa, 4-5 catei de usturoi, 1 crenguta de rozmarin, 1 frunza de salvie, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingura de otet balsamic si 1 ceasca de vin rose, se introduce carnea si se lasa in marinata 2 ore sa traga toate aromele.
Separat se taie salata, ardeii, ceapa, se rup bucati de urda si se adauga si bucati de cascaval foarte subtiri, se taie si rosiile in jumatati.
Dupa cele doua ore timp in care a stat carnea la marinat se scoate si se pune pe gratar, aceasta se va frige pe ambele parti pentru a se patrunde bine. Cand carnea este gata se scoate si se taie in cubulete foarte mici si se adauga peste salata, se pun alge marine deshidratate se pot inmuia in apa, sau se pun in salata si se amesteca bine si vor devenii moi.
Pentru dessign: Se poate decora cu alge marine uscate(imi pare rau ca fotografia nu a iesit foarte bine).
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii