1.Se rade branza pe razatoarea fina si se amesteca cu maioneza.
2.Se pune compozitia pe fundul unei salatiere de sticla.Urmeaza in straturi:
-ciupercile marinate;
-ceapa taiata rotocoale;
-ouale fierte rase;
-felii de macrou afumat;
-cartofii fierti si rasi pe razatoarea mare;
3.Se tine salata la rece 1 ora, in frigider,apoi se decoreaza cu jumatati de masline si sferturi de masline ,facandu-se din ele ghinde( de aici si denumirea salatei),iar patrunjelul verde se foloseste pentru a face frunzulite pentru ghinde.
Pofta buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii