Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se curata, se taie cubulete si se amesteca cu uleiul. Ceapa se taie pestisori si se pune la fiert in otet amestecat cu apa si putina sare. Se fierbe circa 10 min. si se toarna peste cartofi. Se adauga carnatii taiati feliute sau cuburi si ouale fierte si tocate marunt. Se amesteca, se aranjeaza pe un platou si se decoreaza dupa dorinta.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii