Taiati pieptul de pui fasii si caliti-l in ulei pana se patrunde. Scoateti-l si dati-l deoparte. Taiati ciupercile marunt si inabusiti-le in locul puiului cateva minute.Intre timp fierbeti si ouale.
Pe un platou asezati intai pieptul de pui taiat cat mai marunt. Adaugati un strat de maioneza amestecata cu iaurt. Daca doriti puteti pune numai maioneza. Asezati apoi un strat cu ciupercile si inca un strat de maioneza.
Dupa aceea adaugati ouale fierte si date pe razatoare sau tocate cubulete si imbracati totul in maioneza. Ornati cu porumb si marar. Chipsurile asezati-le pe margine ca sa creati floarea. Sfatul meu este sa asezati chipsurile cu putin inainte de servire pentru ca sa pot inmuia si nu vor mai arata la fel.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii