Se pune la fiert carnea si ficatul,iar separat se fierbe sfecla rosie in coaja.Se taie cubulete carnea fiarta,castravetele si gogosarul,ceapa se taie inele iar maslinele feliute.Sfecla se curata si se taie cubulete,apoi se amesteca cu celelalte ingrediente taiate,cu sare,hreanul ras,piper si maioneza.Se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza dupa preferinta cu feliute de sfecla,masline,gogosar si cu maioneza.Se tine 2-3 ore in frigider inainte de a fi adusa la masa.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii