Se spala si taie salata verde si cea chinezeasca si se pun intr-un caston Se taie branza cu muchegai alb, vita si se pun in castron peste salata Se adauga nucile, feliile de portocala pentru decor impreuna cu condimentele, verdeata, menta, busuiocul, si branza rasa. Se stropeste salata cu ulei de masline, putin otet balsamic, lime, si sosul de soia. Sosul de soia fiind usor sarat, nu mai este necesara adaugarea sarii.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii