Cartofii se spala, se curata de coaja si se pun la fiert, separat se taie si se pune la fiert carnea de vitel, ambele se lasa pana se vor fierbe. Castravelete se taie rondele, ceapa julien, rosiile se taie in cuburi sau daca sunt mici in jumatati se adauga maslinele feliate, dupa ce s-au fiert cartofii se vor trage in 100 gr de unt, carnea de vitel se va taia fasii subtiri si se va trage si ea la tigaie, dupa ce sunt facuti(atat cartofi cat si feliile de carne) se adauga peste restul salatei, se adauga porumbul se sareaza se adauga fasiile de cascaval, se adauga ardeiul taiat in cubulete si se adauga patrunjelul, se amesteca si se adauga dressing-ul.
Pofta Buna
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii