Se ia pestele sarat, se spala, se curata si se lasa timp de 2-3 ore in apa rece sau 1-2 ore in lapte, dupa care se spala din nou si se taie in bucati. Exemplarele mari se pot fileta, dezosa si apoi taia in bucati egale. Separat se pregatesc cartofii, care se fierb, se curata, se taie in cuburi, rondele sau felii si se asaza pe un platou. Deasupra lor se pun bucatile de peste si de jur imprejur feliile de ceapa taiate subtiri, sau rondele, si maslinele. Dupa gust, se adauga ulei, otet sau zeama de lamaie, piper si sare.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii