Pastele fainoase se fierb in 2,5 litri de apa clocotita in care s-a adaugat putina sare, se amesteca continuu pentru a se evita lipirea pastelor intre ele, apoi se scurg de apa si se vor lasa la racit. Crevetii se oparesc in putina apa clocotita in care s-a adaugat sare, 1 foaie de dafin, 2 - 3 boabe de piper, 1 lingurita de vin alb, apoi se scurg de zeama si se racesc. Ceapa se taie marunt. Mararul se taie fin. Pastele fainoase se amesteca cu : crevetii, ceapa, caperele, maioneza, ketchup, mararul si condimentele. Se serveste in salatiere si se decoreaza cu frunze de salata verde, si fire de marar.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii