Pentru salata de icre incepem sa frecam (mixam) icrele puse intr-un bol.
Pentru salata de icre incepem sa frecam (mixam) icrele puse intr-un bol, cu zeama de lamaie si le mixam pana se albesc si incep sa creasca.
Adaugam ulei putin cate putin iar la sfarsit, cand au crescut suficient de mult, mai adaugam zeama de lamaie daca e nevoie.
Cind sunt gata, adaugam apa minerala foarte rece(poate fi cu un cub de gheata in ea) pentru a le albi si apoi mixam de cateva ori.
Tocam ceapa foarte marunt si o amestecam la salata de icre, apoi potrivim gustul de sare daca mai este nevoie.
Salata noasta e gata, se poate orna si servi. Eu am ornat-o cu icre de somon salbatic.
Nu-i asa ca se face foarte usor ?
Pofta mare sa aveti !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii