Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine(stau tepene),se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau se presara deasupra.
Cateva sfaturi pentru a drege salata taiata(se taie la fel ca maioneza);
-se adauga putin suc de lamaie si se mixeaza la viteza maxima,pana se leaga
-sau se adauga putin sifon sau apa minerala,rece si la fel se mixeaza bine
-sau se lasa cateva minute sa se separe surplusul de ulei,se scurge intr-un paharel si apoi se mixeaza cu viteza maxima pana se leaga,adaugandu-se uleiul cate putin
-sau se mai adauga (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in salata
taiata,mixand cu viteza maxima
-sau se adauga un pic de miez de paine veche inmuiata in apa rece si stors bine
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii