Pieptul de pui se curata si se pune la fiert, se incearca din cand in cand, atunci cand este gata se scoate si se lasa la racit. Legumele se spala se curata si se taie, se incepe cu ceapa care se taie julien, ardeii patratele, castrateti si ridichiile rondele, leurda se taie bucati de 1-2 cm, se toaca ceapa verde si varza care se dauga peste celelalte legume, la sfarsit se adauga si rosiile cherry. Pieptul de pui se taie cubuletele si se amesteca cu legumele, pentru a imbunatatii gustul salatei se adauga 20-30 de gr de miez de floare soarelui.
Se face dressingul: ulei de masline, otet balsamic, sare, se toarna peste salata cu 30 minute inainte de servire.
Pentru un design interesant se pun frunze de salata verde si leurda pe farfurie, se pune o forma rotunda(dreptunghiulara) in mijloc si se umple cu salata pregatita, pentru a avea o forma frumoasa si pentru a incanta ochiul
Pentru design se pune miez de nuca pisat, pe marginea farfuriei.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Va doresc, Pofta Buna tuturor vizitatorilor si nu in ultimul rand, aceasta salata este si pentru buna mea prietena de la Suceava, Diana Balan.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii