Vinetele si ardeii se coc. Se curata de coaja. Vinetele se pun in strecuratoare, se pun sub apa rece sa sa elimine zeama amaruie. Se lasa sa se scurga si apoi se toaca cu un cutit de lemn. Ardeii copti se curata de coaja se spala si apoi se toc cubulete. Ceapa se taie foarte marunt. Se amesteca bine vinetele cu ceapa si uleiul. Se adauga apoi ardeiul copt , sare dupa gust si se amesteca bine.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii