Vinetele le coacem fie intr-o tava in cuptor, fie pe o tabla pe ochiul aragazului.
Le coacem bine pe toate partile, apoi le punem 5 minute la racorit.
Le decojim si le lasam pe un tocator sa se scurga si sa se raceasca.
Cand sunt reci le tocam cu un cutit de lemn cat mai marunt.
Rosia o spalam si o taiem cubulete.
Usturoiul il curatam si il pisam.
Frecam vinetele tocate cu uleiul energic.
Adaugam rosiile cubulete si usturoiul si le incorporam.
Condimentam cu sare ,iar la urma punem patrunjelul uscat.
Simplu si bun!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii