Coacem vinetele, presaram sare peste ele si le lasam cateva minute sa se mai raceasca apoi le curatam sub jet de apa rece. Le punem la scurs intr-o sita, timp in care preparam maioneza. Curatam telina, o spalam, o taiem in cubulete si o punem la fiert in apa cu putina sare. Cand se inmoaie o surgem si o lasam la racit.
O trecem prin blender, sau pur si simplu o pasam cu furculita, adaugam mustarul, usturoiul curatat si presat, putina sare si incepem sa mixam, picurand ulei putin cate putin pana obtinem consistenta dorita.
Tocam ceapa solzisori mici, punem vinetele scurse peste ea si baten cu tocatorul de vinete pana se maruntesc vinelele bine, apoi amestecam cu maioneza si potrivim de sare.
Servim cu paine prajita si felii de rosii deasupra.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii