Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc pe toate partiile pana cand sunt facute.
Se curata de coaja si se lasa la scurs 10-15 minute.
Ceapa rosie se toaca marunt,se pun si vinetele scurse,frunzele de leurda taiate fasii si se dau prin robotul de bucatarie pana devine totul o pasta.
Ceapa verde am pus-o la sfarsit cand am adaugat si maioneza,dar se poate adauga in robotul de bucatarie cu toate ingredientele.
Se da circa 20 minute la frigider,dupa care se poate servi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii