Decongelam vinetele si le scurgem bine. Curatam ceapa si o tocam solzisori mici. Scurgem ciupercile si le tocam mai micute(eu am avut ciuperci feliate). Ardeiul(eu am avut tot la congelator) il tocam marunt.
Peste ceapa tocata punem vinetele si le batem bine cu tocatorul pana le maruntim. Amestecam intr-un bol toate ingredientele si le asezonam cu sare, dar nu prea multa pentru ca vom adauga sare si in maioneza. Pentru maioneza, amestecam oul cu mustarul si usturoiul pisat sau strivit.
Adaugam putina sare si incepem sa mixam picurand putin cate putin ulei, pana ajungem la textura pe care o dorim. Amestecam maioneza cu celelalte ingrediente, gustam si daca mai este nevoie, mai adaugam sare.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii