Coacem vinetele si ardeii apoi cand s-au racit ii curatam si pasam vinetele cu ardeii , cu ceapa si cu usturoiul, cu blenderul.
Intr-un bol punem oul intreg o lingurita de mustar 100ml ulei si un praf de sare si bagam blenderul in compozitie, rezultand o maioneza foarte pufoasa.
Amestecam maioneza cu compozitia de vinete cu ardei si condimentam cu maggi secretul gustului de legume, dupa gust.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii