Intr-o tigaie se pune uleiul de masline,in care se prajeste ceapa taiata marunt;cind e aurie,se pune usturoiul batut;cind si usturoiul e prajit,putin,se pune vinata(coapta,curatata,taiata bucati mari).Se amesteca bine,apoi,se pune pasta de rosii;se amesteca bine,se lasa pe foc,pin ace se usuca,putin(citeva minute);se amesteca aproape tot timpul,sa nu se arda.
Se pune zeama de lamiie si sare,dupa gust.Pe urma,se marunteste(manual sau electric);am folosit blender;apoi,punem compozitia pe un platou,farfurie…,ornam dupa plac.
Se serveste rece,ca aperitiv.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii