Am copt vinetele cam 45 de minute.O vanata pentru fiecare ochi de aragaz.Le-am curatat, scos miezul si le-am lasat sa se scurga pentru o jumatate de ora.Eu am avut o strecuratoare de metal (singura cu gauri foarte mici) dar nu o recomand pentru ca oxideaza vinetele in ea.Cand am vazut ca li se schimba culoarea le-am mutat in alta strecoratoare de palstic.Dupa ce s-au scurs bine le-am tocat cu un cutit, si amestecat cu ceapa tocata marunt, uleiul de masline, smanatana (care le albeste putin) si sarea.Se servesc cu rosii (cui ii place)....sau simple.Cine prefera cu maioneza poate sa inlocuiasca smantana cu maioneza.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii