Coacem vinetele si apoi le lasam sa se raceasca.Le curatam f bine si le tocam pe fund de lemn cu satar de lemn sau , daca nu avem, cu marginea unei linguri de lemn.De evitat metalul.Le punem intr-un castron apoi, adaugam maioneza, smantana( in felul asta scadem din cantitatea de maioneza adugata si e un pic mai light), usturoiul zdrobit, sarea si piperul dupa gust. O dam la rece. Se poate servi cu rosii, ardei, copti sau natur, sau chiar simpla, pe o felie de paine proaspata.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii