Se coc vinetele pe aragaz direct pe ochiuri.
Dupa ce s-au racit se curata de coaja.
Se aseaza cate o vanata pe un fund de lemn si se toaca cu un cutit sau tocator pana nu mai raman ate.
Compozitia rezultata se pune intr-un bol, se adauga sare si ulei si se amesteca pana se omogenizeaza.
Ceapa se taie marunt si se amesteca cu salata.
La final se face decorul dupa preferinte.
Am atasat 2 poze cu exemple de decor.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii