Salata de vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata de vinete

Ingrediente

  • 3-4 vinete mari
  • 150 gr maioneza
  • 1/2 ceapa
  • 1 rosie pt ornat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se coc vinetele pe aragaz,in cuptor sau la gratar.Cand vinetele se inmoaie si scad din volum inseamna ca sunt gata.Se lasa la scurs cca 1 ora si se curata de piele.Le taiem pe un fund de lemn si le adaugam intr-un castron pt salata.Eu am folosit si blender-ul pt a le face mai pufoase transformandu-le mai mult intr-o \"spuma\".Se toaca ceapa marunt si se adauga peste vinete,apoi maioneza si sare si piper dupa gust.Se amesteca totul bine si se baga la frigider.Se orneaza cu rosii ,ardei rosu sau dupa preferinte.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise