Vinetele se spala si se pun la copt pe o tabla speciala. Se lasa sa se raceasca. Vinetele curatate de coaja se bat apoi bine, punandu-se intr-un castron. Se toarna deasupra uleiul, si se adauga condimentele (sarea, piperul). Se amesteca bine, pana se omogenizeaza precum o crema. Ceapa se taie marunt si fie se amesteca in compozitie, fie se pune deasupra pentru ca fiecare din cei care servesc sa aleaga daca sa consume cu ceapa sau fara.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii