Salata de vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -un kilogram de vinete
  • -o ceapa
  • -100 ml ulei
  • -sare
  • -100 grame maioneza
  • -ardei capia
  • -frunze de salata

Mod de preparare

Se aleg vinete frumoase si se coc.Dupa coacere,se curata de coaja si se lasa la scurs,cel putin 12 ore,pe un tocator de lemn usor inclinat.Dupa ce s-au scurs se toaca cu un tocator de lemn,apoi se pun intr-o salatiera.Se amesteca impreuna cu uleiul si cu un praf de sare.Se adauga apoi maioneza si o ceapa tocata marunt.Ardeii capia se coc pe o tava,se curata,iar dupa ce s-au racit se taie pe lung si se umplu cu salata de vinete.

SFAT:Se poate servi pe frunze de salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise