Se aleg vinete frumoase si se coc.Dupa coacere,se curata de coaja si se lasa la scurs,cel putin 12 ore,pe un tocator de lemn usor inclinat.Dupa ce s-au scurs se toaca cu un tocator de lemn,apoi se pun intr-o salatiera.Se amesteca impreuna cu uleiul si cu un praf de sare.Se adauga apoi maioneza si o ceapa tocata marunt.Ardeii capia se coc pe o tava,se curata,iar dupa ce s-au racit se taie pe lung si se umplu cu salata de vinete.
SFAT:Se poate servi pe frunze de salata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii