Se curata si se spala frunzele (daca nu le aveti pe toate, se poate folosi o parte din ele), se rad morcovii subtire, se taie ardei cat mai subtire, se adauga ciupercile,se zdrobesc nucile cu mana, se pune totul intr-un vas mare si se amesteca bine.
Intr-un borcanel cu capac etans sau in shaker, se prepara sosul, din apa, ulei, sos soia, suc de lamaie, miere si piper. se inchide capacul si se agita bine, pana se omogenizeaza.
Sosul se adauga deasupra frunzelor, numai un minut inainte de servire si se amesteca. Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii