Se curata si se spala frunzele (daca nu le aveti pe toate, se poate folosi o parte din ele), se rad morcovii subtire, se taie ardei cat mai subtire, se adauga ciupercile,se zdrobesc nucile cu mana, se pune totul intr-un vas mare si se amesteca bine.
Intr-un borcanel cu capac etans sau in shaker, se prepara sosul, din apa, ulei, sos soia, suc de lamaie, miere si piper. se inchide capacul si se agita bine, pana se omogenizeaza.
Sosul se adauga deasupra frunzelor, numai un minut inainte de servire si se amesteca. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii