Se curata salata verde si ruccola, se spala se rup bucatele. Se toaca verdeata. Rosiile cherry se spala, se taie jumatati sau sferturi. Otetul balsamic se amesteca impreuna cu mustar, sare ,pipe;se inglobeaza uleiul cu telul. Se aseaza intr-un castron salata verde ,ruccola si ierburile; se toarna vinegreta si se amesteca. Se adauga apoi si rosiile si se amesteca. Salata se aseaza pe farfurii; eventual,se orneaza cu samburi de pin.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii