Varza si morcovul se dau pe razatoare, ceapa se toaca marunt, gogosarii se taie cuburi mici (poti da pe robot). Varza se framanta cu sare (dupa gust), se adauga celelalte legume, se condimenteaza. Lasam 2 -3 ore, dupa care indesam in borcane. Pastram in beci sau in camara. Inainte de a se consuma, se asezoneaza cu ulei de masline. Se serveste la friptura sau la fasole.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii